Picture

Informatie over Construct-ID

Een pragmatische blik op bouw en projectbegeleiding

Construct ID is als multidisciplinair partner de aangewezen partij voor advies- en projectmanagement voor bouwkundige en industriële projecten. Met een ervaring van 20 jaar zijn wij in staat om pragmatische oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken. Ons vakgebied bevindt zich zowel op het gebied van nieuwbouw als renovatie en onderhoud van bestaande installaties en constructies.

Industriële, bouwkundige en civieltechnische projecten vragen veel van zowel opdrachtgever, gebruiker als (onder)aannemer. Wij zijn als geen ander in staat om op een verbindende wijze passende oplossingen te vinden voor alle vraagstukken die deze omgeving met zich mee brengt. Construct-ID levert waar gevraagd ook turn-key.

Vacature: Industrieel werkvoorbereider – 40 uur

Construct-ID breidt uit. Voor een industrieel project in Noord-Nederland zoeken wij een industrieel werkvoorbereider.

Je pakt de uitvoeringsfase op van een turn-key project in Noord-Nederland. Daarnaast ben je betrokken bij de werkvoorbereidingsfase en uitvoeringsfase van nieuwe bouwkundige, civieltechnische en industriële projecten. Dit is van opname op de werklocatie tot de eindoplevering.

Tijdens de projecten zorg je voor de selectie en levering van alle benodigde projectmaterialen. Daarnaast zorg je voor een goede afstemming met interne en externe betrokken partijen, zodat de projecten vlekkeloos verlopen. Hierbij zet jij je technisch inzicht, commerciële houding en sociale vaardigheden in en weet je daarmee structurele verbeteringen door te voeren.

De functie is in eerste instantie op projectbasis. Bij goed functioneren zetten we dit graag om in een vast dienstverband.