Over ons

Over ons

onze visie

1

Unieke werkwijze

Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw kennen wij het klappen van de zweep in deze branche. Helaas wordt er té vaak gedacht in problemen. Wordt er moeilijk gedaan, terwijl makkelijk doen beter is. En wordt er niet goed vooruitgedacht waardoor problemen ontstaan die eigenlijk te voorkomen waren.

Construct-ID doet dat bewust anders. Met een sterke focus op denken in oplossingen brengen wij elk project tot een goed einde. Want een fabriek/gebouw op maat met faciliteiten die perfect geschikt zijn voor jouw unieke situatie: dat is wat jij wilt.

2

Korte lijnen

Als je ooit eerder iets hebt gebouwd of laten bouwen, weet je dat elk project op onvoorziene omstandigheden stuit. In dat soort situaties wil je er zeker van zijn dat jouw uitvoerder bereikbaar is. Dat hij snel op locatie kan zijn om met je mee te denken. Om problemen op te lossen als ze nog klein zijn.

Construct-ID blinkt hierin uit. Als geen ander begrijpen wij jouw behoeftes en snappen we dat een nieuw gebouw, wat zijn doel ook is, vóór jou moet werken.

Tijdens de realisatie staan wij als aannemer naast jou, werken we met korte lijnen en gebruiken wij onze expertise om verder te kijken waar jouw visie stopt.

En geloof ons als we zeggen dat dat laatste iets is wat nagenoeg ál onze klanten zo enorm aan ons waarderen.

3

focus op groei

Bedrijven draaien op mensen en voorzieningen. Als je wilt dat jouw bedrijf goed draait, en dat blijft doen in de toekomst, moet je tijdig kunnen opschalen bij beiden.

De juiste voorzieningen en faciliteiten helpen jouw bedrijf te blijven doen waar het goed in is. Tientallen jaren werken wij reeds in de bouw en het is die ervaring die ons in staat stelt om jouw volgende bouwuitdaging zo goed en zo snel mogelijk te realiseren.

Geen one-size-fits-all-aanpak bij ons. Een faciliteit op maat, of dat nu een kantoor. opslagruimte of geavanceerde productielocatie is, moet perfect geschikt zijn voor jouw unieke situatie. En het liefst natuurlijk schaalbaar zijn. Zodat het bedrijf van je dromen ook in de toekomst een passend jasje heeft.

4

perfect op maat

Grote ideeën beginnen vaak klein. En de mooiste ideeën komen tot stand wanneer je jouw visie en ambitie weet te koppelen aan de juiste skills en expertise. 

Wij bouwen precies dát wat jouw bedrijf nodig heeft om te blijven groeien. Van fabriek tot utiliteitsbouw en van ontwerp tot uitvoering: Construct-ID heeft dé oplossing in huis voor al jouw uitdagingen in de bouw.

Wat jouw bouwuitdaging ook is; voor het gehele project van ontwerp tot uitvoering en oplevering kunnen wij jou volledig ontzorgen.

"Denken in mogelijkheden, niet in problemen. Daar wordt bouwen beter van."

Bouwplannen?

Laat ons vrijblijvend weten wat jouw uitdaging is. Dan bekijken we samen de beste oplossingen.

succes verhalen

bouw de toekomst

"Groeien door uitdaging en werken met gedreven mensen."

Eigen verantwoordelijkheid, beslissingen mogen nemen en denken in oplossingen. Daar wordt werken in de bouw leuker van. Groeien door uitdaging en functioneren in een team vol gedreven mensen; dat is wat jij wilt.

Construct-ID snapt dat. Daarom werken we graag met korte lijnen, zijn we transparant en horen we graag jouw expertise om het bedrijf samen verder te brengen.

Zo kunnen wij altijd het hoogste niveau waarborgen en een werksfeer creëren waar je blij van wordt. Van allround timmerman tot middenkader bouw en van technisch tekenaar tot hoofd verkoop; Construct-ID heeft dé job in huis voor al jouw ambities in de bouw.

Direct starten met jouw uitdaging. Wel zo prettig.

Laat hieronder jouw naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.