Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Steeds vaker zien we ook in deze sector de zogenaamde turn-key projecten naar voren komen. En het is onze jarenlange ervaring in combinatie met een zeer uitgebreid partner-netwerk dat ons extreem goed in staat stelt om te ontzorgen in dit soort projecten.

Utiliteitsbouw is een veelgebruikte term in de bouw. We doelen daarmee op alle bouwwerken zonder woonbestemming. Vaak zijn dit grotere bouwprojecten die meerdere maanden, soms zelfs jaren aan uitvoer nodig hebben voordat zij gerealiseerd zijn.

Het is vanzelfsprekend dat dit soort grote projecten het beste kunnen worden uitgevoerd door partijen die weten hoe dat werkt. Die jarenlange ervaring hebben in omvangrijke bouwprojecten en die weten welke partij waar goed in is. Want hoe goed een bedrijf ook is, samen sta je in dit geval écht sterker.

Construct ID is als multidisciplinair partner de aangewezen partij voor projectmanagement voor bouwkundige en industriële projecten. Wij bieden praktische oplossingen voor complexe vraagstukken. Ons vakgebied bevindt zich zowel op het gebied van nieuwbouw als renovatie en onderhoud van bestaande installaties en constructies.

Op het gebied van utiliteitsbouw zijn er dus bijna geen verrassingen meer voor ons. Wel verrassen we jou graag met een frisse blik op jouw bouwplannen. En die frisse blik is slechts één klik van je verwijderd. 👇

"Een groot netwerk van partners en tientallen jaren ervaring in de bouw is goud waard bij grote, omvangrijke projecten."

bouwen in de Utiliteitsbouw

Direct starten met jouw uitdaging. Wel zo prettig.

Laat hieronder jouw naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.