Renovatie klantcontact-centrum voltooid

Renovatie klantcontact-centrum voltooid
GRONINGEN - De bestaande receptie voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen. Een ware transitie naar een klantcontact-centrum was het gevolg en het resultaat mag er zeker wezen.

Deel dit bericht

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Een goede eerste indruk is goud waard. En met deze volledig vernieuwde receptie zit dat voor het Waterschap Noorderzijlvest zeker goed! Klanten en bezoekers komen nu binnen bij een prachtige desk, gemaakt van sfeervolle en warme materialen. De vernieuwde constructie is mooi geïntegreerd in de bestaande bouw.

Het ontwerp van deze balie werd gemaakt door Style 26 uit Groningen en de realisatie kwam tot stand door meerdere partijen. Juist in dit soort projecten benadrukken wij onze meerwaarde als coördinator voor alle betrokken partijen.

Het project in beeld

Direct starten met jouw uitdaging. Wel zo prettig.

Laat hieronder jouw naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.