Sectoren

Sectoren

Dé aannemer voor al jouw uitdagingen in de bouw: van industrie tot turn-key in de voedingsmiddelensector. Wij bouwen zodat jij kunt groeien.

Overal waar Construct-ID bouwt, doen we dat zo pragmatisch en oplossingsgericht mogelijk.

Want een fabriek of kantoorgebouw op maat met faciliteiten die perfect geschikt zijn voor jouw unieke situatie: dat is wat jij wilt.

Industrie

Industriële productieprocessen zijn vaak veeleisend qua faciliteiten. Bovendien brengen werkzaamheden in deze branche dikwijls aanvullende risico’s met zich mee. Construct-ID beschikt over de juiste certificaten om ook projecten in deze sector tot een goed einde te brengen.

Kantoren

Steeds vaker zien we bij klanten de wens om naast specifieke productieprocessen, ook de kantoorvoorzieningen bij de nieuwe faciliteit te betrekken. Zeker bij groeiende bedrijven is het erg praktisch en handig om de backoffice zo dicht bij het productieproces te hebben zitten. Wat de kantooruitdaging van jouw bedrijf ook is, Construct-ID heeft een passende oplossing!

MKB

Over het algemeen wordt met deze veelgebruikte term gedoeld op ondernemingen met maximaal 250 werknemers. Dat betekent dat enorm veel bedrijven in deze categorie vallen. En elk van deze bedrijven heeft zijn eigen unieke uitdagingen. Dat zie je terug in de bouw. Want juist het MKB is gebaat bij een faciliteit op maat die groei mogelijk maakt.

Opslag

Het goed kunnen opslaan van goederen, grondstoffen en materialen is van levensbelang voor veel ondernemingen. Construct-ID blinkt uit in het realiseren van opslagfaciliteiten op maat. Uiteraard worden ook de opslagfaciliteiten gerealiseerd middels de voor ons zo kenmerkende pragmatische en doeltreffende aanpak.

utiliteitsbouw

Steeds vaker zien we ook in deze sector de zogenaamde turn-key projecten naar voren komen. En het is onze jarenlange ervaring in combinatie met een zeer uitgebreid partner-netwerk dat ons extreem goed in staat stelt om te ontzorgen in dit soort projecten.

voedingsmiddelen

De voedingsmiddelensector moet voldoen aan veel eisen en voorschriften. Dat geldt niet alleen voor het productieproces, maar zeker ook voor wat betreft de gebouwen. En in de praktijk gaan die twee toch vaak hand in hand. Van zeer grote projecten tot kleinschalige bouw; onze ervaring in deze sector is ruimschoots aanwezig en we staan dan in de startblokken voor jouw volgende uitdaging.

overig

Jouw bedrijf is uniek en past misschien niet in één van bovenstaande sectoren. Geen probleem. Volledig naar jouw wensen verzorgen wij de oplevering van compleet voltooide (bouw)projecten, waarbij wij gebruik maken van uiterst betrouwbare partners als onderaannemers. Dankzij een ruime ervaring zijn wij een gedegen gesprekspartner voor architect, constructeur en bouwheer.

Direct starten met jouw uitdaging. Wel zo prettig.

Laat hieronder jouw naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.