Volledig vernieuwd sanitair & klantcontactcentrum | Waterschap Noorderzijlvest

Volledig vernieuwd sanitair & klantcontactcentrum | Waterschap Noorderzijlvest
Noorderzijlvest is een waterschap, gelegen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ze zorgen voor voldoende en schoon oppervlaktewater en veilige dijken. Construct-ID werkt in het gebouw van het waterschap in Groningen aan de realisatie van nieuwe douche- en toiletgroepen en het inrichten van ruim 20 digitale vergaderruimtes.

Deel dit project

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Construct-ID werkt in het gebouw van het waterschap in Groningen naast de realisatie van nieuwe douche- en toiletgroepen óók aan de inrichting van ruim 20 digitale vergaderruimtes én een volledig vernieuwd klantcontactcentrum.

Het laatstgenoemde centrum is de locatie waar klanten en bezoekers binnenkomen bij een fysiek bezoek aan het Waterschap. Om dit contact zo soepel mogelijk te laten verlopen realiseerden wij deze fraai ontworpen hospitality desk. 

Het ontwerp van de balie is gedaan door Style26 en de uitvoering is opgepakt door verschillende partijen. Vanwege ons grote netwerk treden we bij dit soort projecten dan ook graag op als coördinator voor alle betrokken partijen.

Unieke beleving op het toilet

Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Zo verrasten we het Waterschap met uniek fotobehang van landschappen uit hun eigen verzorgingsgebied. Naar het toilet gaan is nog nooit zo leuk geweest! 😉 Het resultaat mag er in ieder geval zijn!

Het project in beeld

Over Waterschap Noorderzijlvest

Noorderzijlvest is een waterschap, gelegen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ze zorgen voor voldoende en schoon oppervlaktewater en veilige dijken.

Eigenschappen

Zelf bouwplannen?

Laat ons vrijblijvend weten wat jouw uitdaging is. Dan bekijken we samen de beste oplossingen.

Direct starten met jouw uitdaging. Wel zo prettig.

Laat hieronder jouw naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.